Z HABER Köşe Yazarı Kenan Tunç, imza günlerinde okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Tunç, Zonguldak’ta faaliyet gösteren Anadolu Sanat Derneği'nce Kozlu Sanat Sokağında düzenlenen “Söyleşi ve İmza Günleri” etkinliğine katılarak okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladı. 

Yayınlanmış 3 adet kitabı bulunan Zonguldak’ın kalemlerinden Kenan Tunç, Yıldızlar da kaybolur, Çaylar Benden ve Arayış Mutluluk isimli kitaplarını okurları için imzaladı. İmza etkinliğinin yanı sıra şiir dinletisi de yapılan programda Tunç, “Yıldızlar da Kaybolur” isimli şiir kitabından “Zonguldak” ve “Çaycuma” isimli şiirlerini seslendirdi. Tunç’un okuduğu şiirler dinleyicilerden büyük alkış aldı.
Gerçekleşen program hakkında bilgi veren Kenan Tunç, yaptığı açıklamada: 

“Kentimiz kültürüne önemli katkı sunacağına inandığımız böyle etkinlikleri son derece önemsiyoruz. Birleştirici ve kaynaştırıcı rolü büyük olan sanata ve sanatçıya değer veren bir toplum, müreffeh olmaya en yakın toplumdur. Pandemi sürecinin soğukluğunda içimizi ısıtan böyle bir etkinliğe vesile olan Anadolu Sanat Derneği’ne ve standımıza teşrif eden çok değerli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca, böyle güzel bir etkinlikle dernek hayatına harika bir başlangıç yapan sayın Fuat Kayabalı başkanlığında ve yazarlarla iletişim noktasında sayın Selma Aydın koordinatörlüğündeki Anadolu Sanat Derneği’ne ve tüm dernek mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyor, bu etkinliklerin tüm il ve ilçelerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Ortak sevdamız 'Zonguldak' olan imza günümüzde her şey çok güzeldi. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşekkürler Zonguldak.” dedi.

Kozlu Sanat Sokağında yapılan etkinlikte yazarlar İbrahim Tığ, Hafize Şentürk Süalp, Vedat Dinç, Döndü Açıkgöz  ve Bülent Dikmen de okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

Editör: TE Bilişim