Kozlu Belediyesi Halk Otobüsü ihalesinin rekabet koşulları oluşmadığı gerekçesiyle iptal edildiği iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda Murat Birinci’nin ve Bekard firmasının katıldığı ancak sonrasında gerekli şartların sağlanmaması nedeni ile sözleşmenin feshedilmesi ile tekrarlanan ihaleyi kazanan KOZTAŞ KOOP Başkanı Engin Kızılkan Z HABER’e konuştu.

Sözleşmenin feshedilmesinin ardından vatandaşın mağdur olmaması için Kozlu Belediyesi tarafından yapılan ihaleye tek başına giren KOZTAŞ KOOP ihaleyi alarak seferlere başlamış ancak daha sonra Bekard Firması karara itiraz etmişti.

Koztaş Firması Sorumlu Müdürü Engin Kızılkan Z HABER’e konuşarak ihalenin iptal edildiğine dair kendilerine hiçbir tebliğin yapılmadığını belirterek seferlere devam ettiklerini açıkladı.

Kızılkan itirazın daha önceki ihale ile ilgili olduğunu zaten onun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından KOZTAŞ olarak girdikleri ihaleyi kazandıklarını ifade etti.

İptal edilen ihalenin son yapılan ihale olmadığını düşündüğünü belirten Kızılkan “Böyle bir şey olsa ilgili firma olarak önce bizim bilgimiz olur. Önceki ihale ile ilgili itiraz ve dava vardı. Onunla karışmış olabilir. Biz seferlerimize devam ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim