*Sağ kanat ve santrafor mevkilerinde oynayabilen tecrübeli oyuncu yarın Kozlu’ya gelerek resmi  imza atması bekleniyor.  

2022-2023 futbol sezonunda hedefini 3. Lig olarak belirleyen Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor’da yönetim, kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Bu kapsamda Yeşil Beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon Doğubeyazıt Belediyespor’da forma giyen  34 yaşındaki Almanya Hofgeismar doğumlu  Sağ kanat ve santrafor mevkilerinde oynayabilen  tecrübeli oyuncu Ethem Özden ile prensipte anlaşmaya vardı.  
Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar, Sağ kanat ve santrafor Ethem Özden ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ve yarın Kozlu’ya gelerek resmi imzayı atacağını söyledi.  
ETHEM ÖZDEN KİMDİR
34 Yaşındaki tecrübeli futbolcu Ethem Özden Almanya Hofgeismar doğumlu. 
Sağ kanat ve santrfor mevkilerinde görev yapabilen Ethem Özden, kariyerinde Antalyaspor U21, Kumluca Belediyespor, Marmaris Belediye GSK, Tekirova Belediyespor, Menemen Belediyespor, Gebzespor, Maltepespor, Payas Belediyespor 1975, Kızılcabölükspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Serik Belediyespor, Oğuzhanspor, Sarayönü Belediyespor, Hacırahmanlıspor, Isparta 32 Emrespor ve geçen sezonda Doğubeyazıt Belediyespor'da forma giydi
Tecrübeli futbolcu kariyerinde TFF 3.Lig 2. Grup’ta  99 maçta, 25 gol, 3.Lig 1. Grup’ta 22 maç, Türkiye Kupası 11 maç, ve BAL Play-off’ta da  2 maçta görev yaptı.  
Tecrübeli futbolcu 134 maçta 8. 627 dakika görev yaparken,  25 gezde  gol  sevinci yaşadı.