Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Esenköy Mahallesi’nde bulunan Abaz Caddesi üzerinde yapılan kanalizasyon ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Z HABER ihbar hattına ulaşan görüntülerde Abaz Caddesi’nde yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmalarda kazılan yerlerin asfaltlanmaması sokağın özellikle yağmurlu havalarda çamura bulanmasına neden olduğu görüldü.

Z HABER’e ulaşan bir vatandaş çalışmaların başladığı günlerde hızlı ilerlediğini ancak 10 gündür bir noktada tıkandığını ve ilerlemediğini ifade etti. Yetkililerle görüştüğünü belirten vatandaş “çalışma bitsin öyle asfaltlanacak” yanıtı aldığını söyledi.

Abaz Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaş “Burada kanalizasyon çalışması yapılıyor. Ancak yaptıkları yeri bırakıp geçiyorlar. İnsanlar, çamurdan caddede yürüyemez hale geldi. Asfaltı bırakın mıcır bile dökülmüyor. Bazen araçların lastikleri çukurlardan ötürü patlıyor. Geçenlerde bir doktorun arabasının lastiği patladı. Başlarda hızlı çalışıyorlardı ancak 10 gündür bir marketin önündeler, ilerlemiyorlar.” dedi.

Ayrıca Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nin arka tarafında bulunan caddede çok sayıda sağlık çalışanı ve öğrenci olması da, bölgede yapılacak çalışmaların tamamlanması için önem taşıyor.

Editör: TE Bilişim