Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Z HABER’in gündeme getirdiği Esenköy Mahallesi'nde devam eden ve vatandaşın çamur içinde kaldığı çalışmaları Ali Sencer Arslan’a değerlendirdi.

Başkan Bektaş çalışmaların coğrafyadan ve zeminden ötürü zorlu şartlarda ilerlediğini belirtti. Yaklaşık iki buçuk üç metre kadar kazı yaparak çalıştıklarını belirten Ali Bektaş “Muhtarımıza da söyledim, bizde tanrısal güç yok. 2 günde nasıl bitirelim. Coğrafyamızı biliyorsunuz, hizmet getiriyoruz ancak vatandaş da sabır göstermeli. Güzel olacak.” İfadelerini kullandı.

Asfalt havalar ısınınca

Daha önce bölgenin pislik içinde olduğunu belirten Başkan Bektaş, “arıtma tesisini bitirdik. Doğalgaz ve altyapı çalışmaları bitince de asfaltlamasını yapıp orada çok güzel bir bulvar yapacağız. Doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları eş zamanlı olarak bitecek. Şimdi asfaltlasak tekrar kazılacak. Hizmet kolay gelmiyor. Vatandaşımız biraz sabretsin çok güzel olacak. “ dedi.

Altyapı çalışmalarının bir buçuk ay içinde biteceğini belirten Ali Bektaş, “asfaltlama nisan, mayıs ayında havalar ısınınca olacak. Ancak o zamana kadar vatandaşımızı mağdur etmemek için güzelce yıkayıp temizleyeceğiz. Beton dökeceğiz. Sonrası güzel olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim