Geçtiğimiz hafta içerisinde Kozlu Belediyesi’nde çalışan 230 çalışana pcr testi yapılmıştı. 230 çalışanın 226’sı negatif çıkarken 4 personelde de koronavirüs vakası tespit edildi.

Konu ile ilgili belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu Belediyesi’nden 4 personelin pozitif olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Ali Bektaş’ın açıklaması şu şekilde.
''Belediye personellerimize yaptırmış olduğumuz Kovid-19 taramasında 230 çalışanımızdan PCR testi yapılmış, 4 arkadaşımızın testi pozitif çıkmıştır. Hepsine geçmiş olsun diyoruz, diğer 226 çalışanımızın testleri negatif olmuştur. Hiç kuşkusuz gönül isterdi ki, hiç pozitif çıkmasın. Ülkemiz ve İlimizde gerçekleşen test sonuçları üzerinden yetkili sağlık birimlerimizin açıkladığı sonuçlar değerlendirildiğinde; belediyemizdeki test sonuçları, yapılan toplam test sayısına göre oldukça sevindiricidir. Tabi ki hedefimiz sıfır pozitif vakadır. Bu durum alınan genel tedbirlerin ve belediyemizce ilk günden itibaren yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda alınan tedbirlerin başarılı olduğunu göstermektedir. Bunda tüm çalışanlarımızın emeği, katkısı vardır.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Belediye olarak görünmez düşmana karşı vermiş olduğumuz savaş devam edecektir.
Kontrollü sosyal hayatın temel kurallarına uyalım. Birlikte başaracağız. Bu vesile ile tüm çalışanlarıma ve saygıdeğer Kozlu halkına 2021 yılının sağlık huzur getirmesini diliyorum."