-ÖZEL HABER-

Kilimlili vatandaşlar bankacılık işlemlerini yapabilmek için Zonguldak Gazipaşa Şubesi’ne gitmek zorunda kalacak. 17 Aralık’tan itibaren şubenin kapatılacağı banka müşterilerine de sms yolu ile bilgilendirildi.

Daha önce konu ile ilgili Z HABER’e konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Kilimli’nin gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirterek İş Bankasının kapanmasının kar değil zarar olacağını belirtmişti. Türkmen açıklamasında “Birkaç yerle görüştük. Kilimli gelişmekte olan bir ilçe. İnağzı halkı bile Kilimli’ye geliyor. Banka şubesinin kapanmaması için gerekeni yetkililere anlattık. Genel Müdür’e Kilimli’nin gelişmekte olduğunu anlattım; Filyos Projesi Kilimli’den geçecek. Filyosu’u, kömür ocaklarını, ÇATES’i, Eren Enerji’yi anlattım. Eğer Kilimli’den giderlerse kar değil zararları olur” demişti.

Son olarak İş Bankası Kilimli Şubesi müşterilerine SMS ile bilgilendirme yaptı. Bankadan gelen SMS’te;
“Sayın Müşterimiz, 17 Aralık 2021 mesai bitimi itibariyle Kilimli/Zonguldak Şubemiz, Zonguldak Şubemiz ile birleştirilecektir. Müşteri numaranız değişmeyecek ancak hesap numaralarınız değişecektir. 20 Aralık 2021 tarihinden itibaren yeni hesap numaralarınızı Zonguldak Şubemizden veya dijital bankacılık kanallarımızdan öğrenebilirsiniz. Adres: Meşrutiyet Mahallesi Gazi Paşa Caddesi No:15 Zonguldak Tel: 0372 251 2047 Saygılarımızla. T. İş Bankası A.Ş.” ifadelerine yer verildi.

Hesap numaraları da değişecek!
Bankacılık işlemleri için Zonguldak Merkez’e gelmek zorunda kalacak vatandaşlar duruma tepki göstererek “Aylık düzenli ödemelerimiz var hesap numarası da değişecekmiş. İşlemler için Zonguldak’a gidemeyecek yaşlılar var vatandaş mağdur edilecek kimse bu konuda çalışma yapmıyor mu?” diyerek yetkililere seslendi.

Editör: TE Bilişim