Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği ve Gazeteciler Cemiyeti  iş birliği ile Kilimli Belediyesi sponsorluğunda Kilimli İlçesi radartepe sosyal tesislerinde birlik beraberlik yemeği düzenlendi.
Radar tepede düzenlenen yemeğe Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Mustafa Emen ve gazeteciler katıldı.
Yemeğin ardından konuşmalara geçildi.
EMEN; TESİSLER HARİKA OLMUŞ
Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, “Birlik beraberlik etkinliklerinde Kilimli radartepe de olmasına özen gösterdik. Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Kamil Altun’a teşekkür ediyorum. Tesisler çok güzel gelişmiş. Bundan sonra etkinliklerimize ZGC ile beraber devam edeceğiz.”
AKBIYIK:BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Mustafa Emen, güç birliği olarak çalışmaların devam edeceğini söyleyerek, “Bugün Kilimlideyiz radar tepedeyiz. Hem sohbet edeceğiz hemde başkanımızdan görüşler alalım diyoruz. Terk edilen değil tercih edilen bir İlçe oldu. Kilimliye yapılacak müjdeler var. Kent meydanı da bitmiş. İnşallah birlik beraberliğimiz ilçelerle de devam edecek. Güç birliği olarak da ilçelerimize yansıyacak”şeklinde konuştu.
ALTUN:KİLİMLİ DEĞİŞTİ
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun,Kilimli çehresinin değiştiğini ifade ederek, “Öncelikle gazeteci dernekleri başkanlarım kıymetli gazeteci dostlarımız hepiniz şeref verdiniz. Doğru ve dürüst gazetecilerimize selamlarımı iletiyorum. İki derneğimiz dostluk beraberlik iş birliği açısından onlarla beraberiz. Sahil yolumuz açıldı. Kilimli İlçesinin tarihi talihi net olarak değişti. Bir çok şeyin değişeceğimi tasarlıyorduk. Çok daha fazla esnafımıza ve vatandaşlarımıza katkısı çok büyük. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Emeği geçen milletvekillerime teşekkür ediyorum. Kilimli İlçemiz yaptığımız çalışmalarla çehresi değişiyor. Aklıma 2019 yılında kapı kapı dolaştığım kilimli aklıma geliyor. Söz veriyorum ilçenin çehresini değiştireceğim demiştim. Ama son 6 ayda yaptığımız çalışmalarla beraber Kilimli’ye gidip kilimliye gelen tanıyamıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kilimlinin ismi değişti. Hizmet ve huzur kenti. Mutlu oluyoruz. Kilimliye gidelim ferahlayalım havamız değişsin diyorlar. Esnafımız çok mutlu. Kilimli’ye gelmek Kozlu’da mahalleye gitmekten daha kolay. Trafik yok. Trafik ışığı yok. “
ALTUN:KENT MEYDANI İLÇEMİZE YAKIŞTI
Kent meydanının sonuna geldiklerini belirten Başkan Altun, “Kilimli gelişen büyüyen kabuk değiştiren bir İlçe. Bu tabi ki hızlı şekilde devam edecek. Terk edilen değil, tercih edilen sloganını uyguladığımızı huzurla söylüyorum. Kent meydanının sonuna geldik. Çiçekleri böcekleri oturma grupları da yapılıyor. Açılışını da yapacağız. Oturacak yer yok. Bir eski birde şimdi ki aklıma geliyor. İlçemize yakışan kent meydanı haline geldi. İlçede yatırımlar projeler bitmiş. Bu hafta Ankara’ya gittiniz müjdesini aldık. Dere ıslahının birinci etabı tamamlanmıştı. İkinci etabı da girecek, 30 milyon maliyetli. İlçemiz komple ıslah olacak. Kilimli’de deremiz ıslah olduktan sonra tertemiz bir dere o izbe halinden kurtulmuş olacak. Neredeyse 3 yıldır TOKİ’yle ilgili yer sıkıntısı vardı. İnşallah bu yılın sonunda onu da müjdeleyeceğiz”şeklinde konuştu.
Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim