Kilimli Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyete geçirilen internet radyosundan sonra canlı yayınlar ve video paylaşımları yapmak için Youtube kanalı da kuruldu ve çalışmalara başlandı

Youtube kanalı çalışmaları kapsamında 08 Aralık 2020 Salı günü saat 20:00 da Kilimli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci moderatörlüğünde canlı yayınlara başlandı. İlk canlı yayın konuğu Kozlu Ortaokulu Rehber Öğretmeni Abdürrahim Avcı oldu. Program süresince üniversiteye hazırlıkta yapılması gerekenler, doğru ders çalışma yöntemleri ve sınav kaygısı konular görüşüldü. Abdürrahim Avcı canlı yayında "Kaygının anatomisi nedir? Kaygı ve korku aynı şey midir? Kaygıyı önleyici faktörler, sınavlara çocuğu girecek olan anne babalara tavsiyeler nelerdir? Uzaktan eğitimin neden olduğu sorunlar nelerdir?”  sorularına cevaplar verdi.

Ayrıca plan yapmanın metotları ve önemi hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Canlı yayın esnasında öğrenciler ve velilerden gelen soruları cevaplandırdı. Yayının ilerleyen bölümünde Okul Müdürü Murat Bayrak, gündem ile ilgili açıklamalarda bulunduktan sonra okul adına canlı yayın konuğu Abdürrahim Avcı' ya, internet radyosu ve Youtube kanalının faaliyete geçirildiği süreçte okula olan desteklerinden dolayı Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'a ve tüm şube müdürlerine, öğretmenlere, öğrenci ve velilere teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim