İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci’ nin Aralık ayı içerisinde çalışmalarına başladığı “Momo ve Arkadaşları - Kayıp Hazine” çocuk oyunu ile Kilimli Anadolu Lisesi Drama Kulübü, Kilimli İlçesinde yer alan ilkokulları geziyor.

31 Mayıs Salı günü ilk gösterimini Kilimli Yıldız Yavuz Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştiren Kilimli Anadolu Lisesi  Momo ve Arkadaşları - Kayıp Hazine çocuk oyununu çevre ilkokullarda oynamaya devam ediyor.3 Haziran Cuma Madenciler İlkokulu, 6 Haziran Pazartesi 100.Yıl İlkokulu, 8 Haziran Çarşamba İsmet İnönü İlkokulu ve 9 Haziran Perşembe Ziya Gökaklp İlkokulunda oyunların sergilen Kilimli Anadolu Lisesi Drama Kulübü öğrencilerinden Buse Nur Sezer “Oyunumuzu sergilediğimiz okullarda karşılaştığımız harika ev sahipliği  için okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilere sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Okul Müdürü Murat Bayrak ise “Bizden yardımlarını esirgemeyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız' a teşekkürlerimizi bildiriyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimi ve öğrencilerimi tebrik ediyorum.” dedi.

İngilizce öğretmeni Hüseyin Kahveci “Oyunumuzun hazırlanması aşamasında ve gösterimi sırasında bizleri destekleyen Okul Müdürümüzü Sayın Murat Bayrak ve Müdür Yardımcımız Sayın Eda Ateş Gebedek'e, emeği geçen öğretmenlerimize ve tabi ki harika performansları için sevgili öğrencilerimiz Ahmet Bekir Aydemir, Buse Nur Sezer, Emirhan Yaprak, Eylül Gürel, Nehir Azra Adıgüzel, Özkan Soylu, Öznur Cankütük, M.Ali Karataş, Şevval Karadere, Salih Can Demir, Ceylin Kadam, Ahmet Enes Arıma, Kaan Paşa Yaşa ve Meryem Malkoç' a teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Önümüzdeki senelerde bu tür faaliyetlerde bulunacaklarını açıklayan Kilimli Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Eda Ateş Gebedek “Önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılında çalışmaların hız kesmemeden devam edeceğini” söyledi.