Kdz. Ereğli Belediyesi’nin su faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlar için düzenlediği ‘Askıda Fatura’ uygulaması kampanyası sürüyor. Belediye Mezarlıklar Müdürü İlahiyatçı Dr. Metin Avcı, “Zekatlarınızı, fitrelerinizi, fidyelerinizi ve sadakalarınızı bu vatandaşlarımızın faturalarının ödenmesi için gönül rahatlığıyla askıda fatura uygulamasına yatırabilirsiniz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, dayanışmanın ve paylaşmanın çok değerli olduğu bu günlerde ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmayı sürdürüyor. İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek desteğinde bulunan belediye, su faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlar için düzenlediği ‘Askıda Fatura’ uygulamasına devam ediyor.

Belediye Mezarlıklar Müdürü, İlahiyatçı Dr. Metin Avcı, vatandaşların fitre ve zekatlarını gönül rahatlığıyla ‘Askıda Fatura’ uygulamasına yatırabileceklerini söyledi. Avcı; “Kdz. Ereğli Kdz. Ereğli Belediyemiz, Başkanımız Halil Posbıyık’ın öncülüğünde fakir, yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve sıcak yemek yardımı yapmaktadır.  Bunun yanında belediyemiz bir de Askıda Fatura uygulamasını sürdürmektedir.  Bu uygulamayla, faturalarını ödeyemeyen yardıma muhtaç, sıkıntılı durumdaki vatandaşlarımız için kampanya başlatmış olup sizin desteklerinizi beklemektedir.  Ben bir din adamı olarak bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum, zekatlarınızı, fitrelerinizi, fidyelerinizi ve sadakalarınızı bu vatandaşlarımızın faturalarının ödenmesi için askıda fatura uygulamasına yatırabilirsiniz” dedi.

Hayırseverler bu uygulama ile su faturalarını ödemeyen vatandaşların askidafatura.kdzeregli.bel.tr adresinden askıya çıkarılan faturalarını ödeyebilecekler. Kampanya hakkında www.kdzeregli.bel.tr web adresinden ya da 333 13 33 nolu telefondan bilgi alınabilir.