MTA Genel Müdürlüğü İhsan Ruhi Top Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına GMİS MTA-İŞ Şube Başkanı Tarkan Bor,  Şube Sekreteri Erhan Şahin, Şube Mali Sekreteri Tuncay Aksoy, Şube Teşkilat Sekreteri Aslan Güngör ile MTA işçileri katıldı.

Zonguldak matematik yarışması başlıyor! Zonguldak matematik yarışması başlıyor!

Toplantıda konuşan GMİS MTA-İŞ Şube Başkanı Tarkan Bor, MTA Genel Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde çalışan işçileri ilgilendiren, 01 Ocak 2023 ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasını kapsayan MTA 20’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesi’ni 9 Haziran 2023 tarihinde imzaladıklarını hatırlattı.

Bor, “9 Haziran 2023 tarihinde TÜHİS'te gerçekleşen toplantıda MTA 20. Dönem Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. Önemli kazanımlarımız oldu. 20. dönem toplu iş sözleşmemiz MTA emekçilerimize hayırlı olsun.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ve bize her türlü desteği veren, başta Genel Başkanımız Sayın Hakan Yeşil’e, Genel Merkez yöneticilerimize, MTA Genel Müdürümüz Sayın Vedat Yanık’a, MTA Genel Müdür Yardımcımız Sayın Veli Altundağ’a, MTA Personel Daire Başkanımız Hüseyin Aslan’a, MTA Personel Şube Müdürümüz Hasan Yalçınkaya' ya, katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Derdiniz derdimizdir dedik, birlikte mücadele ettik ve kazanımlar elde ettik.  Ancak mücadelemiz daha iyisini yapabilmek için aralıksız sürecek. Sözleşmemiz tüm MTA emekçilerine hayırlı olsun” dedi.

GMİS MTA-İŞ Şube Başkanı Tarkan Bor, MTA 20’nci Dönem TiS ile elde edilen kazanımları detaylı olarak anlattı, işçilerin sorularını yanıtladı.

Editör: Melisa Sapaz