Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün, 2021-2022 dönemi ‘’Rotary Meslek Hizmet Ödülü’’nün, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu'na takdim edildiği bildirildi.
Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
‘’Üyeleri arasında, mesleğinde ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış ve iş insanlarının yer aldığı Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, bu dönemki ‘Rotary Meslek Hizmet Ödülü’nü, meslek hayatındaki çalışmaları ve başarılarından dolayı Ahmet Hasan Eroğlu’na takdim etti.
Her yıl, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından verilen ‘Rotary Meslek Hizmet Ödülü’, bu yıl Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu'na takdim edildi.
22 Şubat Salı akşamı Mühendisler Derneği'ndeki kulüp toplantısında gerçekleşen törende, Dönem Başkanı Rtn. Mehmet Can Kutayer, kulübün geleneksel olarak düzenlediği meslek hizmet ödüllerinin önemine değinirken, geçmişte çok kıymetli isimlere bu ödüllerin takdim edildiğini belirtti. 
Ardından kulüp tarafından alınan kararı açıklayarak, Ahmet Hasan Eroğlu'nun öz geçmişi okundu. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri ve Eroğlu ailesinin yanı sıra seçkin davetlilerin katıldığı gecede, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu, ödülünü Uluslararası Rotary 2430. Bölge 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Eray İlhan dan aldı. 
Eroğlu, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, geçmişinden ve bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan bahsederken, layık görüldüğü ödül için onur duyduğunu belirterek, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü ile üyelerine ayrıca teşekkür etti.
‘AHLAKİ DEĞERLERE ÖNEM VERENLERE ÖDÜL’
Rotary Meslek Hizmet Ödülü, meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalar yapan, mesleğinde yüksek ahlaki değerlere önem veren ve bu değerlerin yaygınlaşması için teşviklerde bulunan örnek isimleri onurlandırmak adına veriliyor.’’

Editör: TE Bilişim