Kdz. Ereğli'de dün geçirdiği trafik kazası sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Muzaffer Altun, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Kaza; dün sabah saat 07.05 sularında, Ereğli-Zonguldak karayolu üzerinde bulunan Carrefour kavşağında meydana geldi.

Kepez istikametinden çarşı istikametine seyir halinde olan esnaf Muzaffer Altun idaresindeki 67 ABJ 928 plakalı motosiklet, Carrefour kavşağında Gökhan C. idaresindeki 67 AAB 156 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Muzaffer Altun'u ilk müdahalesini yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı Altun, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden merhum Muzaffer Altun için bugün öğle namazına müteakip Hatip Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Demirtaş, çok sayıda iş insanı ve esnaf katıldı. Alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından, merhum Altun'un cenazesi Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Editör: TE Bilişim