Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Eski Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı 2. Doz aşınışını da yaptırdı.
Sesli, dün (17 Haziran) önceden aldığı randevu doğrultusunda gittiği Ereğli Devlet Hastanesinde, aşı olacağı odadaki sıraya girerek bekledi.
Sırası gelmesiyle aşısını yaptıran Sesli, yaptığı açıklamada, “Coved-19 salgını süresince ülkenin de bölgenin de zor günlerden geçtiğini belirterek, “İktidarın bu yönde aldığı tedbirlerle sürecin en az hasarla atlatılmaya çalışıldıysa da, aşı vasıtasıyla bağışıklık kazanılması en önemli tedbirlerden biriydi. İlçemizde de üzerinde hassasiyetle durulan aşılamada vatandaşlarımızın gösterdiği ilginin oldukça fazla olduğunu görüyorum. Ben de ikinci doz aşımı yaptırarak önce kendimin, sonra da vatandaşlarımızın sağlığının korunmasına katkı sağlamış oldum. Tüm vatandaşlarımızın da süre geldiğinde aşılarını yaptırmalarını öneriyorum. Elbette aşı olmamıza rağmen bir süre daha maske-sosyal mesafe-hijyen kurallarına uymamız gerekiyor. İnşallah çok yakın zamanda eski normal günlerimize döneceğiz.”

Editör: TE Bilişim