21-26 Mart tarihleri arasında kutlanılan orman haftası pandemi şartlarına uygun olarak Nimet İlköğretim Okulu tarafından da kutlandı. Oku Mūdūr Yardımcısı Suat Karaarslan ve okul öğretmenlerinden Metin Yūcel, Kdz.Ereğli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu’yu ziyaret ederek fidan talep ettiler. Orman işletmesi de gelen fidanlar öğrencilere dağıtıldı ve toplu dikim olmasa da her öğrenci tarafından fidanlar bahçelere dikildi. Yaşadığımız pandemi döneminde çocuklar bir nebze olsun mutlu olarak etkinlik yaptılar.

21-26 Mart tarihlerinde kutlanan Orman Haftası okullarda güzel etkinliklerle anlatıldı. Okullar bu hafta içerisinde çocuklara ormanın önemini öğretir. İlçemizde Nimet İlkokulu da Orman Haftası kapsamında çok güzel bir etkinliğe imza attı.

Okul Müdür Yardımcısı Suat Karaarslan ve okulda görev yapan öğretmen Metin Yücel Orman Haftası kapsamında Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu’yu ziyaret ederek fidan talebinde bulundular.

Pandemi sürecinden ötürü toplu olarak ağaç dikimi yapılamadı ama Orman işletmesinden getirilen fidanlar öğrencilere dağıtılarak bağ ve bahçelerine dikmeleri sağlandı. Bu sayede öğrenciler fidanlarını diktiler. Ağaç ile ormanların doğamıza olan katkılarını yaparak yaşayarak öğrenmiş oldular. Nimet İlkokulu idareci ve öğretmenleri Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu’ya yardımlarından ötürü çok teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim