Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’in eşi Ceyda Güner Keleş, Koronavirüs (Covid-19) Salgın hastalığına yakalandığın bildirdi.

Ceyda Güner Keleş, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamasında, 6 Kasım’da “Endoskopi” amacıyla gittiği Ankara’da yapılan Covid-19 testinin ‘Pozitif’ çıktığını belirtti.

Ardından hastalığın tedavisine başlandığını anlatan Keleş,  Ereğli Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

ŞANSLILARDANIM!

“Bugün bu satırları rahatlıkla yazabiliyorum. Çünkü 10 gün bitti! Binlerce canımızı alan bir hastalığı evde, halsizliklerle atlatabildiğim için ben şanslılardanım. İlk öğrendiğimde hastalığın ölümcül olması değil de ben acaba maske-mesafe-hijyen eğitimi verip, maskesiz hiç dolaşmadığım halde buna nasıl yakalanırım diye içimi kemiren utanç! Ya aileme, arkadaşlarıma bulaştırdıysam diye beni yıkan endişe! Yani hastalığın astımım, yüksek tansiyonum ve dolaşım bozukluğum gibi rahatsızlıklarımla birleşip alabileceği risk aklıma 6. günde ilaç bitince geldi!

HİÇ SAKLAMADIM
Ben hiç saklamadım! Öğrenir öğrenmez iş yerimi aradım! Sonra çocuklarımın okulu! O hafta görüştüğüm herkese haber verildi! Okul bir hafta uzaktana çevrildi! Bunu da kendime vicdan azabı yaptım tabii! İki gün tüm olan bitenin sorumluluğunu kendime yükledim ve ağladım! Hastalığa hiç ağlamadım, verdiği canı niye diye sormadım, alacağı zaman da sormam! Sonra etrafımdaki yakın temas kişilerinin testleri negatif çıktı... yani ben zinciri kırdım! Hasta oldum ama hasta etmedim!

BAĞIŞIKLIĞIM YÜKSELMİŞTİ
Bence midem için son 3 aydır aldığım glutatyon, ozon terapi, akapunktur, homeopati, d vit 3, kan iğneleri ile benim bağışıklığım iyice yükselmişti. O yüzden hafif geçti. Kurallara o kadar uymaya çalıştım ki maruziyetim azdı. O yüzden hafif geçti. Allahımın yazdığı yazımda daha noktaya gelmemişim. O yüzden hafif geçti. İşte bugün o gün! HES artık risksiz diyor benim için!”

Açıklamasının son bölümünde “Lütfen maske-mesafe-hijyen” uyarısında bulunan Ceyda Güner Keleş, “Lütfen izolasyon. O vicdan muhasebesi için kimse bir odada yalnız kalmasın! Ya bulaştırdıysam!!! Bu süreçte eşime, çocuklarıma, ailelerime, iş yeri hekimlerime, tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim!” dedi.

BAŞKAN KELEŞ NEGATİF
Diğer yandan, Hakimiyet muhabirinin telefonda görüştüğü Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, kendisinde her hangi bir rahatsızlık bulunmadığını, sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu, eşinin de iyileşmesinden dolayı morallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim