Çeşitli programları nedeniyle Zonguldak’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öncesinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık, kentin sorunları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na brifing sundu.

Zonguldak’ta yarın çeşitli programları bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öncesinde Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Halil Posbıyık ile görüştü.

Başkan Posbıyık, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu belediye girişinde karşıladı. Başkan Posbıyık, başkanlık makamında 1 saati aşan görüşmede kent gündemi ve sorunları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgilendirmede bulundu.

Kılıçdaroğlu ziyarette belediye anı defterini imzaladı; “Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ı değerli hizmetleri dolayısıyla yürekten kutluyorum” yazdı.

Ziyaret öncesinde Başkan Posbıyık ile görüşmesi olan OYAK Genel Müdürlük Danışmanı Oktay Demiray da ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet etti.

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Ereğli mantısı ikramında bulundu, birlikte yemek yediler.

Başkan Posbıyık ziyaretin anısına Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Herkül Heykeli, Alemdar Tablosu ve kente özgü çeşitli hediyeler takdim etti.