Kdz. Ereğli'nin Kuaför ve Güzellik Salonlarından OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu, müşteri memnuniyetinin yanı sıra işine yatırım yapmayı da sürdürüyor. Yapılan tadilat sonrası tabiri caizse baştan sona yenilenerek muhteşem bir görünüme kavuşan OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu, adeta göz kamaştırıyor. Alanında uzman sihirli elleri ve usta makasları, bakımlarına, güzelliklerine ve stillerine dikkat eden bayanlarla buluşturan OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu; yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Okan Şimşek ve eşinin yaptığı OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu; geniş ve ferah kullanım alanı, estetik görünümü, şıklığı ve muhteşem dizaynı ile de dikkatleri çekerken, ilçede öncü olmayı da sürdürüyor. Şimşek çifti, kuaförlük ve güzellik üzerine iddialı olduklarını belirtirken; bakım, güzellik ve stil üzerine iddialı olan bayanları OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu'nda ağırlamaya davet ediyor.

Tamamen bayanlara hitap eden OKAN Kuaför ve Güzellik Salonu; nişan, düğün, kına ve doğum günü gibi özel günler için hizmet alacak olan bayanlara randevu sistemiyle hizmet veriyor. Özel günler dışında randevu alınmasına gerek olmadığını ifade eden işletmeciler, bayanların kişisel bakımları için de mükemmeli ayaklarına getirdiklerini ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunacaklarını belirttiler.