Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyelerinin eşleri tarafından, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan çocukları için hazırlanan ihtiyaç paketleri Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi'ne teslim edildi.

UR 2430. Bölge Eşler Projesi olan olan "İlk Saran Biz Olalım" kapsamında, yeni doğum yapan ancak durumu uygun olmayan aileler için, içinde bebek bezi, yenidoğan hastane çıkışı kıyafet seti gibi ürünleri içeren on beş adet paket, Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker'e teslim edildi.

Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne yapılan ziyarete Kdz Ereğli Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Rtn. Mehmet Can Kutayer ve eşi Janset Ertan Kutayer, Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2021-2022 Dönemi 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn.Eray İlhan ve eşi Beti Gül İlhan, kulüp üyeleri Rtn.Fulya Dinçer ve GDB.Rtn.Aykut Ateş katıldı. T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Müdürü Deniz Peker kendilerine teslim edilen her yardımı, yetkin personelleri aracılığıyla en çok ihtiyacı olan ailelere teslim etmekten memnun olduklarını ve söz konusu paketlerin tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere en kısa sürede ulaştırılacağını iletti.

Editör: TE Bilişim