Bağlık Mahallesi sakinlerinden merhum Rahman ve merhume Fatma Aslanbay’ın oğulları; Hashatun Aslanbay’ın eşi; merhume Hava Aslanbay ile Zeynep Aslanbay Danışmaz, Osman, Selim ve Demokrat Gazetesi çalışanlarından Gazeteci İzzet Aslanbay’ın ağabeyleri; Selçuk ile Sertan Aslanbay’ın babaları; Hasan Aslanbay hayata gözlerini yumdu.

1947 doğumlu Hasan Aslanbay, bir dönem çalıştığı Erdemir’den sendikal faaliyetleri nedeniyle işten çıkarıldıktan sonra 2002 yılına kadar esnaflık yapmıştı. Yaklaşık iki yıldır rahatsızlığı dolayısıyla tedavi görmekte olan Hasan Aslanbay, bir süredir tedavi gördüğü Özel Echomar Hastanesi’nde dün vefat etti.

Merhum Hasan Aslanbay için bugün öğle namazını müteakip Hatip Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Merhum Aslanbay'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim