Zonguldak Ereğli ilçesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, silahlı saldırıya uğradı. Azman, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay; saat 15.30 sularında, Devrim Bulvarı arkasında bulunan Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif binasındaki Başkanlık odasında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre; henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, Kooperatif Başkanı Azman’ın odasına gelerek iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, ismi öğrenilemeyen şahıs silahı Kooperatif Başkanı Azman'ın başına dayadı. Yaşanan arbede sonrası ismi öğrenilemeyen şahıs, Kooperatif Başkanı Azman’ı bacağından vurdu ve olay yerinden kaçtı. Sesi duyan Kooperatif görevlileri, hemen Azman’ın yardımına koşup durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kooperatif’e gelen sağlık ekipleri; Azman’ı, ilk müdahalesini yaptıktan sedye ile ambulansla bindirdi. Azman ambulansta yapılan müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Detaylar gelecek...