Seçim tartışmaları başlamışken merak edilenlerden biri de Ak Parti’nin Zonguldak Ereğli’de kiminle yarışa gireceği.
Ramazan Bayramının üçüncü günü Ereğli’de düzenlenen bayramlaşma programı da bu yönüyle akıllara yeni sorular getirdi.
Partisinden Ereğli Belediye Başkan Adaylığı’nı çok isteyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın sözleri dikkat çekiciydi.
Programa AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak eski milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ile çok sayıda Partili katıldı. Bayramlaşma programına Ayrıca MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu da katılanlar arasındaydı.
Ereğli Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen isimlerden Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş; "Görünüyor ki 2023 güzel olacak Burada muhteşem bir birlik ve beraberlik var ve katılan herkese teşekkür ediyorum. 2023'te olmazsa olmazımız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Malum şer güçler, dış güçler, iş güçler cumhurbaşkanımızı indirmek için uğraşıyor ama asla buna güçleri yetmeyecek. Ereğli Belediyesi 2023'te bizim olacak” sözleri ile dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim