Ereğli’de 1 günde 6 kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde yaşanan koronavirüs kaynaklı 4 acı haberle 69’a çıkan ilçedeki vefat sayısı, öğleden sonra gelen 2 ölüm haberi ile 71’e yükseldi.

Sabah saatlerinde Ereğli’de koronavirüs kaynaklı 4 vefat yaşanmış, bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve ilçenin Süleymanlar mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 77 yaşındaki erkek hasta S.T, Köseler Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 74 yaşındaki erkek hasta H.E, Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet eden 64 yaşındaki erkek hasta İ.B ve Bayat köyünde ikamet ettiği öğrenilen 71 yaşındaki bayan hasta F.A 'nın vefatları kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçince ilçede koronavirüs kaynaklı vefat sayısı 69’a  çıkmıştı.

Ereğli Devlet Hastanesinden biri öğleden sonra diğeri ise akşam saatlerinde olmak üzere 2 acı haber daha geldi.

İlçeye bağlı Gülüç Beldesinde ikamet ettiği öğrenilen 80 yaşındaki  bayan hasta A.M ile Kocaali Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 65 yaşındaki erkek hasta İ.D hayatını kaybetti.

A.M’nin cenazesi koronavirüs tedbirleri alınarak gün içinde toprağa verilirken, İ.D’nin yarın son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Son vefatlarla Ereğli’de Kasım ayı içinde (27 gün) hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e, sürecin başından bu yana geçen sürede ise 71’e yükseldi.

Editör: TE Bilişim