Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Eski Başkanı Arzu Söylemez'in kullandığı araç seyir halindeyken, motor kısmı bir anda alev aldı. Yangına olay yerine yakın olan polis memuru, polis otosundaki yangın söndürme tüpünü alarak müdahale etti.

Olay akşam saatlerinde Ruhi Cöbek Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, bu akşam Mavi Organizasyon'da AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı'nın düzenleyeceği iftara katılmak üzere aracıyla seyir halinde ilerleyen AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Eski Başkanı Arzu Söylemez'in otomobilinin motor kısmında bir anda yangın çıktı.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine yakın olan bir polis ekibi, olayın yaşandığı yere geldi. Aracından inen polisi memuru araçtan aldığı yangın söndürme tüpü ile müdahale ederek yangını söndürdü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri ise yolda kaza yaşanmaması için tedbir aldı. Öte yandan araç sürücüsü Arzu Söylemez ve yanında yolcu olarak bulunan anne Mihriban Söylemez yaşanan olay nedeniyle göz yaşlarına hakim olamadı. Polis ekipleri Söylemez ve annesinin kendilerini iyi hissetmemesi üzerine olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipler, Arzu Söylemez ve annesini ambulansla alarak Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırdı. Kullanılmaz hale gelen araç ise olay yerine çekici ile kaldırılırken, trafik ise normal akışına döndü.