Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Barış Plajı’nda yapılan peyzaj düzenlemeleri ile Aqua Park ve Yüzme Havuzu çalışmalarını inceledi.

Agua Park için malzemelerin geldiğini açıklayan Başkan Posbıyık, “Montaj çalışmaları bitince Temmuz sonu gibi Agua Park ve Yüzme Havuzu hizmete girmiş olacak” dedi. Posbıyık ayrıca Cumartesi akşamı başlayacak olan canlı müzik dinletisi için kurulan sahne alanında denetimde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve teknik ekip ile birlikte Barış Plajı’nda devam eden peyzaj düzenlemeleri, Aqua Park ve Yüzme Havuzu çalışmalarını yerinde takip etti.

Agua Park malzemelerinin gelmesiyle başlayan montaj çalışmalarını inceleyen Başkan Posbıyık, “Agua Park malzemeleri tırlarla geldi. Montaj çalışmalarına başlandı. Yüzme Havuzu çalışmalarını bitirmiştik. Ancak Agua Park’ın montaj çalışması bittikten sonra birlikte hizmet verecek. Temmuz sonu gibi halkın hizmetine açmış olacağız” dedi.

Posbıyık, daha sonra Cumartesi akşamı Barış Plajı’nda başlayacak canlı müzik dinletisi için kurulan sahne alanında denetimde bulundu.

Editör: TE Bilişim