Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli önceki İlçe Başkanlarından Avukat Avni Çelebi, bugün toprağa verildi.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı ve Sosyal Demokrat Parti (SODEP) İl Genel Meclis Üyeliği yapan, bir dönem CHP’de Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği görevini yürüten Avukat Avni Çelebi, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli eşrafından merhum Osman Çelebi ve Merhume Mediha Çelebi’nin oğlu; Burcu, Burak ve Betül Çelebi’nin babaları; Feryal Çelebi’nin eşi Avukat Avni Çelebi için bugün öğle namazını müteakip Bozhane Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Çelebi ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak önceki İl Başkanlarından Halil Furat ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Merhum Avni Çelebi'nin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim