Kdz. Ereğli Belediyesi’nin su faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlar için düzenlediği ‘Askıda Fatura Uygulaması’ kampanyası yeniden başladı. Faturasını ödeyemeyen vatandaşlar belediyenin askidafatura.kdzeregli.bel.tr adresine ya da bizzat Çözüm Masası’na başvurabilecek, hayırseverler de bu adresten diledikleri faturayı ödeyebilecekler.

Kdz. Ereğli Belediyesi, dayanışmanın ve paylaşmanın çok değerli olduğu bu günlerde ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü oluyor. ‘Askıda Faturalar İçin Dayanışma Zamanı’ kampanyası yeniden başladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekip ile düzenlediği toplantıda, devam eden pandemi koşulları, ekonomik zorluklar ve yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle zor dönemler geçiren vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Askıda Fatura uygulamasının yeniden başlaması talimatını verdi.

FATURASINI ÖDEYEMEYENLER BAŞVURABİLECEK

Belediye Başkan Yardımcısı M.Tayyar Mendeş, kampanyanın nasıl işleyeceği hakkında bilgi verdi.

Mendeş, şunları söyledi:

“Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla dayanışma kampanyasını yeniden başlattık. Bir önceki kampanyadan farklı olarak bu kampanyamızda ‘Su faturamı ödeyemiyorum’ diyen vatandaşlar askidafatura.kdzeregli.bel.tr adresine su faturalarını yazdırabilecekler. Bilgisayar kullanmada güçlük çeken vatandaşlarımıza da bizzat çözüm masasına başvurmaları suretiyle görevlilerimiz yardım edecek. Talep edilen su faturaları, ilgili komisyon tarafından incelendikten sonra hayırseverler için oluşturduğumuz ödeme ekranına düşecek ve böylece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile hayırseverlerimiz arasında köprü olacağız. Hayırseverlerimiz diledikleri kadar fatura ödeyebilecekler. Kampanya hakkında www.kdzeregli.bel.tr web adresinden ya da 333 13 33 nolu telefondan bilgi alınabilir.”