Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mısır tarlasında çalışan anne ve kızı, işlerini bitirdikten sonra tarladan çıktı. Bu sırada traktörde bulunan kız, annesinin kullandığı traktörden düşerek tekerin altında kaldı. Kızının acı içinde kıvrandığını gören kadın, "Kızım ben ne yaptım. Benim yüzümden oldu" diyerek feryat etti.

Tarım bölgelerinin en büyük sorunlarından biri olan traktör kazası, bu kez Ereğli ilçesinde yaşandı. 14 yaşındaki bir kız çocuğu, annesinin kullandığı traktörün altında kaldı. Yaralanan kız acı içinde kıvranırken, annenin feryatları yürek burktu.

DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ

Bugün öğleden sonra Ereğli'ye bağlı Soğanlıyörük Köyü Yörük Mahallesi'nde meydana geldi. İrem T. tarlada mısır sapı toplayan annesi Mükerrem T.'ye (34) yardımcı oldu. Mısır sapları traktörün römorkuna yüklendi. Annesinin kullandığı traktöre binen İrem T., dengesini kaybetmesi sonucu araçtan düştü.

Acılı kadının feryatları yürek yaktı! Küçük çocuk, annesinin kullandığı traktörün tekerinin altında kaldı

"BENİM YÜZÜMDEN OLDU" DİYE AĞLADI

Büyük tekerleğin üzerinden geçmesi sonucu yaralanan İrem T. acı içerisinde kıvrandı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yaralanan İrem'e ilk müdahalede bulunurken, bu sırada Mükerrem T., "Kızım ben ne yaptım. Benim yüzümden oldu" diyerek ağladı. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan İrem'in vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim