Kdz. Ereğli Büyük Birlik Partisi Teşkilatı ve Alperen Ocakları koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının yükünü hafifletmek için Ereğli’de vatandaşlara 7 bin maske dağıttı. 
Maske dağıtım etkinliği sonrasında Kdz.Ereğli Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik yaptığı açıklamada diğer teşkilatlara da örnek olmasını temenni ederek şu ifadeleri kullandı:
“ Saygıdeğer Büyük Birlik Partisi yöneticileri Yiğit Alperenler bugün burada toplanmamızın nedeni covid-19 korona salgınının dünyayı etkisi altına aldığı bir dönemde ülkemizde bu salgına maruz kalmıştır. Bizlerde Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek için sosyal mesafeye ve maske takmaya vatandaşlarımıza güzel duygularımızla kendilerine daha dikkat etmeleri için bugün burada toplandık. Geçmişte olduğu gibi Türk silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin Çanakkale'de Dumlupınar'da Sakarya'da Sarıkamış'da ve terör örgütü pkk ile hain fetö terör örgütüyle mücade ederken şehit düşen mazlum Türk milletinin evlatları, değerli sağlık çalışanlarımız bugünde covid-19 korona hastalığı ile mücadele ederken görev şehidi olmuştur. Burada tüm şehitlerimizi tekrardan rahmetle anıyor mekanlarının cennet olmasını yüce Allah'dan diliyor, Gazilerimizede sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak bu çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek Kdz. Ereğli halkına 7bin maske dağıtımını gerçekleştirdik. Burada bize desteklerini esirgemeyen Kdz.Ereğli Kaymakamımız Sn. İsmail Çorumluoğluna ve gönüldaşlarımıza maddi manevi katkı sağlayan herkese güzel duygularımla çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Yaptığımız bu faaliyet tüm diğer teşkilatlarada örnek olmasını temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim