Ereğli'de hizmet veren Genç Su işletme sahibi Ayhan Genç'in oğlu 33 yaşındaki Cihan Genç, yakalandığı Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle bir süredir İzmit'te tedavi görüyordu. Genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İddiaya göre; merhum Genç'in daha önceden Koronavirüs salgın hastalığına yakalandığı, aşısız olmasına rağmen hastalığı yendiği öğrenildi. Genç'in, ikinci kez hastalığa yakalandığı ve aşısız olduğu iddia edildi. Merhumun cenazesi, bugün İzmit'ten alınarak helallik için Organgazi Camii önüne getirildi. Camii önünde kısa bir konuşma yapan camii imamı, vatandaşlara aşılarını yaptırmaları konusunda uyarılarda bulundu. Genç'in cenazesi, ailesinden ve sevenlerinden helallik alındıktan sonra ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Merhum Cihan Genç'in cenaze törenine; AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, TFF Hakemlerinden Atilla Karaoğlan, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.
Öte yandan merhum Genç’in, dün Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten hakem Atilla Karaoğlan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.