Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sevgilisinin arkadaşlık teklifini kabul etmediği 15 yaşındaki Taner Ç., motosiklet ile kaza yaptı. Kazada yaralanan Taner Ç., sevdiği kızın fotoğrafını öperek ambulansa bindirilirken, "Sevdiğim kız çıkma teklifimi kabul etmediği için bu hale geldim" diyerek dert yandı.

Kaza, saat 11:00 sıralarında Sarıkorkmaz Mahallesi İhsan Likoğlu Sokak'ta meydana geldi. Adem Kocatürk yönetimindeki 67 ABC 435 plakalı otomobile, aynı istikametten gelen Taner Ç.'nin kullandığı 67 AAK 261 plakalı motosiklet çarptı. Motosikletten düşerek yaralanan Taner Ç. için sağlık ekiplerine haber verildi. Oldukça üzgün olduğu görülen Taner Ç., iyi olup olmadığını soranlara "Sevdiğim kız çıkma teklifimi kabul etmediği için bu hale geldim." dedi. Taner Ç., sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu sırada yanında taşıdığı kız arkadaşının fotoğrafını çıkararak öptü. Sağlık görevlilerinin ve çevredekilerin şaşkın bakışları arasında fotoğrafı öpmeye devam eden Taner Ç., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Adem Kocatürk de kazayı anlatarak, "Ben evimin önündeki park yerine giriyordum. Birden geldi vurdu. Nasıl olduğunu anlayamadım." dedi. Kocatürk, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilişim