Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) tarafından İstanbul'da organize edilen ve Karabük Valiliği tarafından desteklenen "Karabük Tanıtım Günleri" başladı. 

"Yenikapı'da Büyük Buluşma (Şehirleri İnşa Eden Şehir Karabük)" başlığı altında düzenlenen tanıtım günlerinde Karabük, Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Eflani ve Ovacık ilçelerinin tanıtımı yapılıyor.

Yenikapı sahili etkinlik alanında düzenlenen tanıtım günlerine Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Onur Varlı, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, diğer protokol üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, dernek temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda Karabüklü katılım sağladı. 

28 Kasım'a kadar sürecek olan Karabük tanıtım günleri süresince, İstanbul’da ikâmet eden Karabüklülerin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turistinde tanıtım günlerine katılım sağlaması bekleniyor.

Tanıtım günlerinde, Karabük yöresine ve ilçelerine özgü ürünler kurulan stantlarla katılımcılara sergileniyor.

,