Zonguldak Karabük yolunda Yenice Tünelleri mevkiinde çimento kamyonu kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazası sonrası duvara çarpan çimento kamyonu patlayarak alev aldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Olay, Karabük-Yenice karayolu Yalnızca Tüneli’nde meydana geldi. Ufuk Baysal idaresindeki 74 BB 821 plakalı çimento yüklü mikser Karabük istikametine seyir halindeyken önündeki minibüse çarpmamak için manevra yaptıktan sonra kontrolden çıkarak tünelin içindeki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisi ile çimento kamyonunun yakıt deposunda patlama meydana geldi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tünel içerisinde meydana gelen kazaya yoğun duman nedeni ile müdahale etmekte zorlanan ekipler içeri gaz maskeleri ve özel ekipmanlarla girerek söndürme ve soğutma çalışmalarına başladı.
Yaralı kamyon sürücüsü tünel dışına çıkarılarak ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Tünellerde trafik akışı jandarma ekipleri tarafından kesildi. Söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından yol kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.