Bundan 1 ay önce evinin önünde saldırıya uğrayan Karabük Derin Haber İnternet Haber sitesinin sahibi, gazeteci Sait Alıcı bir kişi tarafından saldırıya uğramıştı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü gazetice Alıcı'ya yapılan saldırıyla ilgili sürdürdüğü 1 ay tahkikat ile sonuca vardı.Gazeteci Sait Alıcı'ya yapılan saldırıyla ilgili azmeden İstanbul'dan Karabük Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından alındı.Azmettirdiği iddası ile de 2 kişi gözaltına alındı.

Azmeden ve azmettirenler bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"9.10.2020 tarihinde internet sitesi sahibi Sait ALICI isimli şahsın ikametinin önünde darp edilmesi olayının firari şüphelisi, Nuri .B 9.11.2020 tarihinde İstanbul ilinde yakalanarak ilimize getirilmiş, olayda birlikte hareket eden, Murat.Ç. ve Kamil.Ç. isimli şahıslar da aynı gün ilimizde yakalanarak gözaltına alınmış ve 11.12.2020 tarihinde çıkarılmış oldukları adli mercilerce Tutuklanarak CİK’e teslim edilmiştir."

Kaynak: karabuknethaber.com

Editör: TE Bilişim