Vodafone operatörü, ülkemizin en büyük kampanyalar yapan operatörlerinin başında gelmektedir. Müşterileri ile kurduğu ilişki ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu hizmetler ile de oldukça konuşulan ve sevilen bir operatördür. Özellikle akıllı telefon kullanımının sıradan bir hale gelmesi ve artık tüm işlerimizi internet vasıtası ile halledebildiğimiz için, internet kullanım da arttı. Tam da bu konuda Vodafone, her dönem sunmuş olduğu bedava internet paketleri ile her gün daha popüler hale gelmektedir. İnternet paketinide GB kalmadığında, Vodafone’un o dönem özelinde sunmuş olduğu farklı seçenekler arasında bir tercih yaparak, interneti kesintisiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eğer siz de sık sık mevcut internet paketinizi aşıyor ve dolayısıyla oldukça sık bie şekilde ek paket almak durumuna düşüyorsanız, dönemsel olarak değişen ve aşağıda sizinle paylaşmış olduğumuz Vodafone’un 2021 bedava internet paketleri ilgili bu yazıya göz atmanızı öneririz.

Seviyorum İnterneti Bedava 3 GB İnternet Kampanyası

Bedava internet kazanma sürecini aynı zamanda keyifli zaman geçirme sürecine dönüştürmek isteyen Vodafone kullanıcıları için oldukça özel olan bu kampanya ile 3 GB bedava interneti kazanmak için https://www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti/#/ linkini tıklayıp, bu linkte bulunan ve Vodafone’un hazırladığı testi çözmeniz yeterli olacaktır. Vodafone’un hazırladığı bu testte başarılı olursanız bedava 3 GB internet kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, testleri çözmeye devam ederek 5 yıl boyunca geçerli ve yıllık olarak tanımlanacak bedava internet paketi kazanma fırsatı da yakalama şansı bulabileceksiniz.

Vodafone Yanımda Uygulamasıyla Bedava İnternet Kampanyası 2021

Vodafone’un akıllı telefon uygulaması Vodafone Yanımda ile dönemsel olarak tanımlanan bedava internet paketleri kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bunun için önce ygulamayı akıllı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Böylece 1 GB’tan 15 GB’a kadar bedava internet kazanma şansı elde edeceksiniz.

Vodafone Arkadaşını Davet Ederek Bedava 15 GB İnternet Kazan Kampanyası

Farklı operatörler arasında geçiş yapmak artık oldukça kolay bir hale geldi. Eğer Vodafone kullanıcıysanız ve başka operatörlerden Vodafone’a arkadaşlarınızı taşıdığınız takdirde 15 GB internet kazanma hakkı yakalayabilirsiniz. Bu kampanyadan faydalanmak için herhangi bir sınırınız bulunmamaktadır. Yani bu da demek oluyor ki ne kadar çok arkadaşınızı Vodafone’a taşırsanız bu kampanyadan o denli faydalanabileceksiniz.

15 GB Ücretsiz İnternet “Yeni Hatta Hoş geldin Hediyesi” 2021

Eğer faturasız hat kullanmaya başlamayı planlıyorsanız, Vodafone GSM operatörü size aylık 5 GB bedava internet fırsatı yakalama şansı veriyor. Faturasız hattınız açıldıktan sonra 3 ay boyunca bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Yani toplamda 15 GB bedava internet kazanma şansınız olacak. Bu fırsattan kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken “HEDİYE 5GB” yazıp 7000’e kısa mesaj atmak. Bu hizmetten faydalanırken herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz ve anında 5GB bedava internet kazanma şansı yakalayacaksınız.

Vodafone Bir Kereye Mahsus 8 GB İnternet Kampanyası

Vodafone’un aboneleri için tek seferlik sunduğu bu kampanya oldukça ses getirdi. SUPER yazarak 36363’e kısa mesaj gönderdiğiniz zaman, tek seferlik 8 GB bedava internet kazanabileceksiniz.

Vodafone Faturalarını e- faturaya Çevirenler için 1 GB İnternet Kampanyası

Son dönemlerde özellikle kâğıt israfının önüne geçmek ayrıca bilgi güvenliği adına da kâğıt fatura yerine e-faturanın kullanılması hemen her alanda teşvik edilmeye başlandı. Vodafone da bunu desteklemek amacıyla e-fatura kullanımına geçen abonelerine 1 GB bedava internet hediye ediyor. Bu hediyeyi kazanmak için yapmanız gereken oldukça kolay bir işlem var. Güncel olarak kullandığınız e-posta adresinizi SMS ile 7000’e göndermeniz yeterli olacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra, futaralarınızın artık dijital olması ile beraber 1 GB bedava internetten otomatik olarak faydalanmaya başlayacaksınız.

Vodafone Oyun Oynayarak İnternet Kazan Kampanyası 2021

Oyun oynarken aynı zamanda bedava internet kazanma fikri sizin için de oldukça cazipse, bu kampanya tam size göre olabilir. Bunun için Vodafone Yanımda uygulamasını indirip, uygulamada yer alan oyunları oynamaya hemen başlayarak bedava internet kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Vodafon’un sunduğu tüm bu kampanyalar dönemsel olarak düzenlenmektedir. Bu kampanyalardan faydalanabilmek ve kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi almak için Vodafone uygulamasını ve web sitesini takip etmenizi öneririz.

Editör: TE Bilişim