TURKCELL Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell kullanıcıları, operatörlerinin hemen hemen her dönem yapmış olduğu internet kampanyaları açısından aslında oldukça şanslılar. Farklı ve dönemsel olarak sunulan kampanyalar ile kullanıcılarına farklı alternatifler sunma konusunda oldukça iddialı olan Turkcell, bu sene içerisinde de her yıl olduğu gibi farklı kampanyaları ile oldukça ön plandaydı. Biz de bu yazımızda sizinle katılımın oldukça kolay olduğu, Turkcell’in en gözde ve kullanıcılar açısından oldukça avantajlı bedava internet kampanyalarından bahsetmek istedik.

Turkcell Biz Ekip Kur Bedava İnternet Kazan

Yakın dönemde reklamları da sıklıkla yapılan bu kampanyadan bedava internet kazanmak için 2 ile 5 kişi arasında değişen sayıda ekip kurmanız gerekiyor. Kurmuş olduğunuz bu ekip içerisinde ücretsiz konuşma şansı ve her ay hattınıza otomatik olarak tanımlanacak 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bu kampanyanın en önemli avantajlarından bir tanesi de, ekibiniz arasında kullanmadığınız GB’larınızı başkalarıyla paylaşabilir olmanız ve ekibinizde yer alan 25 yaş altındaki gençlere her ay 2 GB internet hediye edilecek olmasıdır.

Turkcell 30 GB Bedava İnternet Kampanyası

Bu kampanya, Turkcell bedava internet kampanyaları arasında bu yıl en yüksek bedava internet veren kampanyalardan biri olarak görülmektedir. Bu kampanyadan yaralanmak için Turkcell’de 12 ay kalma sözü vermeniz gerekecektir. Böylece 30 GB hediye internet hattınıza yüklenecektir. Bu kampanyadan faydalanmak için FIRSAT GB yazıp 2200’e mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava 1 GB ve 5 GB İnternet

Turkcell hediye havuzu ile 1GB hediye internet kazanmak yine oldukça kolay. Bunun için Turkcell uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Hediye 1 GB’ınızı kendiniz kullanmak istemezseniz sevdiklerinize de gönderebilirsiniz. Tabii ki Turkcell hediye havuzu ile elde edebileceğiniz başka avantajlar da bulunmaktadır. Akıllı telefonlarınıdan uygulamaya giriş yaptığınızda, haftalık olarak 5 GB’a kadar bedava internet kazanma şansı elde edebilirsiniz.

fizy Dinledikçe Kazan Kampanyası

Turkcell ücretsiz internet kampanyalarından olan fizy Dinledikçe Kazan Kampanyasından bu sene sonuna kadar yani 31 Aralık 2021 tarihine kadar faydalanabiliyorsunuz. Bu kampanya çerçevesinde fizy’e üye olanlar dinledikleri şarkı sayısına göre bedava internet kazanabilirler. Bu kampanya koşullarına göre aylık olarak dinlediğiniz 100 ile 249 şarkı arasında 250 MG, 250 ile 499 şarkı arasında 500 MG, 500’den fazla şarkı için de 1 GB kazanma şansı elde edebilirsiniz. Bu hediye internetler hattınıza aylık olarak otomatik bir şekilde tanımlanacaktır.

Sürpriz Nokta Kampanyası

Turkcell ücretsiz internet kampanyalarından biri de Sürpriz Nokta olarak adlandırılan kampanyadır. Bu kampanyadan faydalanabilmek için BiP uygulamasını kullanıyor olmanız gerekmektedir. Bu uygulama üzerinden “Keşfet” bölümünda bulunan Sürpriz Nokta kanalını takip etmelisiniz. Bu kampanyaya katıldığınız takdirde günlük olarak toplam 3 tane hediye kazanma şansınız olacak.

Turkcell Bizce Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Bizce uygulaması tamamen kadınlara yönelik olarak hazırlanmış olmasıyla da oldukça önemli bir uygulamadır. Bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirip uygulama üzerinden kupon biriktirerek bedava internet kazanabilirsiniz. Bunu yapabilmenin yolu da her gün bu uygulamaya giriş yapmak.

Turkcell Süper 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Faturalı ya da faturasız paket kullanıyor olmanız fark etmez. Eğer herhangi bir taahhütünüz bulunmuyorsa, Turkcell’de 12 ay kalma sözü vererek her ay 2 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell bedava internet kampanyaları tamamen dönemsel olduğu için bu kampanyalardan yararlanmak o dönemi yakalamak ile mümkündür. Hiçbir kampanyayı kaçırmamak ve var olan kampanyalarla ilgili detaylı bilgi almak için BİP uygulamasını indirmenizi ve burayı sık sık kontrol etmenizi öneririz.

Editör: TE Bilişim