Instagram’da Hikaye İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram kullanıcılarına sunduğu eğlenceli özellikleri ile gün geçtikçe popülaritesini arttırmaktadır. Profillerini anlık fotoğraf ya da videolar ile doldurmak istemeyenlere hitap eden Instagram Story yani Hikaye özelliği, kullanıcılara çeşitli eğlenceli imkanlar sunar. Instagram'da hikaye indirme yöntemi ile beğendiğiniz hikayeleri, mobil cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Son derece basit olmakla birlikte, telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenizi de gerektirmiyor.

  • İlk olarak internet tarayıcınızdan https://www.storieswatch.com/ sitesine giriş yapın.
  • Sitenin ortasında yer alan arama kutucuğuna, hikayesini indirmek istediklerinizin kullanıcı adını yazın.  Daha sonra arama butonuna basın.
  • Arama sonuç sayfasında istediğiniz profili bularak, üzerine tıklayın.
  • Bu kişinin profilinde son 24 saate ait bir paylaşım varsa, hikayelerini izleyerek indirebilirsiniz.
  • Hikayenin sağ üst köşesinde yer alan download butonuna tıklamanız, hikayeyi indirmeniz için yeterlidir.

Instagram Hikaye İndirme Uygulamaları Güvenli Mi?

Apple ve iOS tabanlı mobil cihazlarda Instagram story indirme uygulamaları son dönemin en çok ilgi çeken uygulamalarındandır. Her geçen gün sayısı artan Instagram hikaye indirme uygulamaları güvenli mi yoksa değil mi şeklindeki sorularla, kullanıcıların kafasını karıştırır. Instagram hikaye indirme uygulaması seçerken, daha ziyade ilk sıralardaki uygulamaları tercih etmenizde yarar var. Daha sonra herhangi bir problemle karşı karşıya kalmamak adına işiniz bittiğinde hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz. Bu şekilde hesabınızın güvenliğini korumuş olursunuz.

Android Cihazlarda Instagram Hikayesi Nasıl İndirilir?

Android cihazlarda Instagram hikayesi indirme işlemi için daha ziyade Story Saver uygulaması tercih edilmektedir. Bu uygulamayı kullanarak aşağıdaki adımlarla güvenilir şekilde Instagram'da hikaye indirme yapabilirsiniz.

  • İlk olarak mobil cihazınız Story Saver uygulamasını indirin.
  • Uygulamayı açtıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Karşınıza çıkan sayfada takip ettiğiniz kullanıcıların hikayelerini göreceksiniz. Arama butonunu kullanarak, dilediğiniz kişiye ulaşabilirsiniz.
  • İstediğiniz video ya da fotoğraf seçerek, kaydedebilirsiniz.

Iphone’larda Instagram Hikayesi İndirme Nasıl Yapılır?

Iphone’larda Instagram hikaye indirme için Repost Story For ya da Story Reposter uygulamalarından birisini tercih edebilirsiniz. Uygulamaların çalışma mantığı aşağı yukarı aynı düzeyde olduğundan, ikisiyle de kolayca işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • İlk olarak seçtiğiniz uygulamayı telefonunuza indirin.
  • Uygulamayı açıp Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Uygulamanın galerinize erişme iznine onay verdikten sonra ana sayfa üzerinden indirmek istediğiniz hikayeyi seçin.
  • Download butonuna dokunarak, Instagram hikayesini mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Instagram Hikayeleri İndirmek İçin Hangi Uygulamalar Kullanılabilir?

Dropshipping Nedir, Nasıl Para Kazanılır? Dropshipping Nedir, Nasıl Para Kazanılır?

Günümüzde Instagram hikayesi indirmek için kullanılan uygulama sayısı oldukça fazladır. Bu uygulamaların bazıları iOS işletim sistemli iPhone cihazlarında bazıları ise Android işletim sistemli telefonlarda kullanılabilmektedir. Hesap güvenliğinizi korumak için daha ziyade ilk sıralarda yer alan ve iyi yorumlar almış uygulamaları tercih edebilirsiniz. Instagram hikaye indirme için kullanabileceğiniz bazı uygulamalar şu şekildedir:

  • Instagram için Story Saver
  • Storty Saver for Instagram
  • Storynim

Instagram’da Başkasının Hikayesini Kendi Hikayemde Nasıl Paylaşırım?

Instagram kullanıcılarına sosyal bir etkileşim alanı sunar. Bu bağlamda başkasının hikayesini kendi hikayenizde paylaşmak için gerekli olan tek koşul, söz konusu gönderide etiketlenmiş olmanızdır. Bir hikayede etiketlenmediyseniz, o hikayeyi paylaşabilmek için ekran görüntüsü almanız ya da hikayeyi indirmeniz gerekir. Eğer hikayeyi profilinde paylaşan kişi, sizi hikayesine etiketlemişse, bu gönderiyi siz de kendi hesabınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Bir başka Instagram kullanıcısı tarafından hikaye gönderisine etiketlendiğinizde size otomatik olarak bildirim gelir. Bu bildirim üzerinde bulunan bağlantı aracılığıyla söz konusu hikayeyi, paylaşabilirsiniz. Hikayeyi kendi hesabınıza taşımak için bu bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilişim