Instagram Gizli Hikaye İzleme ve Görme 

Instagram, dijitalleşen dünyanın en sevilen uygulamaları arasında yer alıyor. Gün geçtikçe Instagram uygulamasının kullanımı da artıyor. Bazı kullanıcılar özellikle gizli hesaplarda bulunan hikayeleri nasıl izleyeceğini merak ediyor.

Instagram gizli hikaye nasıl görülür? Instagram, son yılların en popüler uygulamalarından bir tanesidir. Instagram, bugün pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Instagramda fotoğraf ya da hikaye paylaşımı yapabilirsiniz. Bu hikayeler, sadece paylaşımcının görmesini istediği kişilere sunuluyor. Bu nedenle çoğu kişi gizli hesaplardaki hikayelere nasıl bakacağını merak ediyor. Instagram gizlenen hikayeyi görmek için bazı adımları takip etmeniz gerekir. Çoğu Instagram kullanıcısı hikayelerini gizleyebiliyor. Hikayeler başkalarının profilinde gözükmesine rağmen kişinin profilinde görüntülenemiyorsa hikayeler gizlenmiştir.

Hikayeler Nasıl Gizlerim?

Farklı nedenlerden dolayı profil hikayeleri gizlenebiliyor. Gizleme yapmak için hikaye ekleme ekranında ayarlar bölümü bulunuyor. Burada ‘hikaye gizle’ seçeneği yer alıyor. Bu tuşa bastığınız zaman hikayeyi kimlerin izlemesi gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Gizlenen Hikaye Geri Alınabilir Mi?

Hikaye gizleme işlemi yapıldıktan sonra hikaye gizleme ayarlarına da bakabilirsiniz. Bu şekilde seçilen hesaplar içinden istemediğiniz kişileri kolayca kaldırabilirsiniz. Kişi sınırında herhangi bir limit bulunmamaktadır. İstediğiniz zaman aynı şekilde hikaye ekleme kısmındaki ayarlar bölümünden işlemlerinizi geri alabilirsiniz.

Hikayeyi görüntüleyenleri ayrıca inceleme imkanınızda bulunuyor. Hikaye eklendikten sonra izleyenleri inceleyerek kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Böylece etkileşimde bulunduğunuz insanları anlayabilirsiniz. Bilgisayar üzerinden bu işlemi yapmak son derece zordur. Ancak akıllı telefon ve tabletler üzerinden bu işlem kolaylıkla yapılabiliyor. Instagram gizlenen hikayeyi görme hilesi bulunmuyor. Ayrıca başka hesaplar kullanılarak bu kişilerin profillerindeki hikayeleri de kolayca izleyebilirsiniz. Öne çıkarılan hikayeler şu anda görüntülenmiyorsa yüksek ihtimalle hesap tarafından hikaye gizlenmiştir.

Hikayenin Ekran Görüntüsü Alınırsa Ne Olur?

Hikayenin ekran görüntüsü alınırsa ne olur? Başka birinin hesabından hikayeler izlenirken ekran görüntüsü aldığınız zaman bu bildirim hesap sahibine gitmemektedir. Bununla ilgili herhangi bir bildirim yapılmamaktadır. Gönderinin sahibi bu hikayenin ekran görüntüsünün alındığını bilmeyecektir. Yukarıda yer alan işlemleri takip ederek gizlenen hikayeleri kolaylıkla izleyebilir ve ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim