Yılbaşı Haberleri

yılbaşı haberleri ve güncel yılbaşı gelişmeleri, yılbaşı ile ilgili tüm video, yılbaşı fotoğrafları ve yılbaşı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yeni yıl gecesi ziyaret ettiği uygulama noktasında jandarma ve polis ekipleri ile sürücülere ikramda bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde İncivez mahallesinde yeni yılın ilk dakikalarında kavga çıktı. Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta yeni yıla girilmesi ile birlikte silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine polis ekipleri silah atılan bölgelerde devriye gezdi.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde yılbaşı gecesi acil servisteki hareketlilik dikkat çekti. Uzman Çavuş olduğu öğrenilen bir kişi bıçaklandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde yeni yıl eğlenceleri esnasında bıçaklanan uzman çavuşun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İsmail Hakkı Özölçer, Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti.

GÜNDEM

Yılbaşının gelmesi ile binlerce vatandaş "Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki ile gerçek içki arasındaki fark nasıl kontrol edilir?" merak...

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yeni yıl mesajı paylaştı

GÜNDEM

Zonguldak’ta yılbaşı tedbirleri çerçevesinde gece saatlerinde polis ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında binlerce araç didik didik arandı.

GÜNDEM

2024’ün başından itibaren uygulanması planlanan Vergi, trafik cezası, harçlarına 2023 Ekin başında zam geldi. Çalışmayan emekliler için açıklanan 5 liralık...