Yönetim Haberleri

yönetim haberleri ve güncel yönetim gelişmeleri, yönetim ile ilgili tüm video, yönetim fotoğrafları ve yönetim haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Ak Parti Kdz Ereğli yönetiminde görev dağılımı yapıldı. İlçe Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev alan yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

GÜNDEM

Çaycuma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (ÇAY DER) 3.Olağan Genel Kurulunda başkan yeniden Erkan Üstüntaş oldu.

GÜNDEM

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi’nde kongre yapıldı. Makine Mühendisleri Odası’nda yapılan kongrede Ali Topaloğlu yeniden güven tazeledi.

KARABÜK

KARDEMİR'de seçimli Genel Kurul gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonrası A, B ve D grubu adına yönetime giren isimler belli oldu.

GÜNDEM

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği 12. Olağan Genel Kurulu Belediye SEKA Sosyal Tesislerinde yapıldı. Genel kurulda seçilen Yürütme Kurulu Üyeleri görev...

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak 38. Olağan kongresi sonrası İl Başkanı seçilen Devrim Dural yönetim kurulu ve görev dağılımını açıkladı.

Zonguldak

Toplu Konut İdaresi tarafından, Zonguldak Merkez üzülmez 1. etap 1. kısım olarak yapılan TOKİ yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı.

KARABÜK

KARDEMİR A.Ş Yönetimi, 23 Ekim Pazartesi günü Genel Kurul yapma kararı aldı.

SPOR

Alaplı Belediyespor’da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirildi

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 13’üncü Olağan Genel yeni merkez ilçe başkanı olan Osman Zaimoğlu’nun yönetimi belli oldu.

ÇAYCUMA

MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda mevcut İlçe Başkanı Mustafa Kaplan'ın yeniden İlçe Başkanı olmasının ardından Kaplan'ın yeni yönetim kurulu da belli...

GÜNDEM

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız 2024 seçimleri öncesi yeni yönetim listesini oluşturdu.