Tutuklandı Haberleri

tutuklandı haberleri ve güncel tutuklandı gelişmeleri, tutuklandı ile ilgili tüm video, tutuklandı fotoğrafları ve tutuklandı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta 49 yaşındaki maden işçisinin ruhsatsız işletilen maden ocağında hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

GÜNDEM

Zonguldak'ın merkezinde 12 Katlı İş Merkezinde bir kuaför 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.

GÜNDEM

Kastamonu’da 6 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili gözaltına alınan otobüs sürücüsü tutuklandı. 

ASAYİŞ

Zonguldak'ta hakkında çeşitli suçlardan 11 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlı ekiplerce yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mali suç örgütlerine yönelik Zonguldak ve 62 ilde gerçekleştirilen 'Kafes-22 Operasyonları'nda 302 şüpheli şahsın yakalandığını açıkladı.

GÜNDEM

 Zonguldak'ta polis ekipleri yatırım danışmanlığı adı altında yüksek kazanç elde etme vaadiyle bir vatandaşı 450 bin lira dolandıran şüphelileri yakaladı....

GÜNDEM

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan mahkemeye sevk edilen bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma ekipleri Alaplı'da kimlik sorgusu esnasında bir şahıstan şüphelenerek arama gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Deva Partisi Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Orhan Ergenç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

 Zonguldak'ta jandarma ekiplerince, 150 personelin katılımıyla düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması gerçekleştirildi.

KARABÜK

Karabük’ün Ovacık ilçesindeki metruk bina, ahır ve samanlık yangınlarının faili olan bekçi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

 Kastamonu’da 16 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs JASAT dedektifleri tarafından yakalanarak tutuklandı.