Tüfek Haberleri

tüfek haberleri ve güncel tüfek gelişmeleri, tüfek ile ilgili tüm video, tüfek fotoğrafları ve tüfek haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlıToyfanlı Köyünde Umut Koç, yaşamına son verdi.

BARTIN

Bartın’da bir kadın av tüfeğinden çıkan ve sırtına isabet eden kurşun ile hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kastamonu'da tartıştığı kişi tarafından av tüfeği ile vurulan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Devrek‘te, uyuşturucu ticareti yaptığından şüphelenilen bir kişinin evine operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve...

ASAYİŞ

Bartın'ın Gölbucağı Mahallesi'nde iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BARTIN

Bartın’da film sahnesini aratmayan, pompalı tüfekle bir kişinin vurulduğu olayda adli kontrol şartı ile serbest bırakılan genç Başsavcılığın itirazı üzerine...

GÜNDEM

Bartın’da kanlı biten tartışmada, pompalı tüfekle bir kişiyi yaralayan gencin o anları cep telefonu ile kaydettiği ortaya çıktı. 

ASAYİŞ

Bartın’da 17 yaşındaki ve 26 yaşındaki iki şahıs arasında çıkan tartışmada tüfekle vurulan bir kişi yaralandı.

KARABÜK

Karabük'te bir kişinin husumetli olduğu kişilere tüfekle ateş açması sonucu 7 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Hasan Terzi’nin sahibi olduğu av köpeği, komşusu tarafından tüfekle vuruldu. Köpeğin saçma isabet eden sağ ayağı kesildi.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği tarafından, Yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatlarını yenilemesi gerektiğine dair duyuru yapıldı.

ÇAYCUMA

Zonguldak İl Jandarma ekipleri tarafından Çaycuma'da yapılan operasyonda, kenevir, tabanca, av tüfeği ve define arama dedektörü bulundu.