Soğuksu Haberleri

soğuksu haberleri ve güncel soğuksu gelişmeleri, soğuksu ile ilgili tüm video, soğuksu fotoğrafları ve soğuksu haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Kaya Adanır, Soğuksu pazaryerinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Soğuksu semtinde her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan halk pazarı en yoğun günlerinden birini yaşadı.

GÜNDEM

Zonguldak Soğuksu semtinde bulunan Bellona mobilya mağazası 2023’ün son gününde zamsız fiyatlarla son fırsatları duyurdu.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Gazipaşa Caddesi, Acılık ve Soğuksu’da gaz kokusu paniğe neden oldu.

GÜNDEM

 Zonguldak'ta kaldırılan Fevkani Köprüsü'nün yerine alt yapı çalışmaları tamamlanan Soğuksu-Acılık yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta asfalt serimi başlayan Acılık Soğuksu yolunda asfalt saatler içinde kaldırıldı. Ortaya çıkan trajikomik durum tepkilere neden oldu.

GÜNDEM

Fevkani Köprüsü'nün yıkılması ile Zonguldak'ta Soğuksu ile Acılık semtlerini birbirine bağlayan bağlantı yolu ne zaman açılacak?

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Fevkani Köprüsü’nün yıkılması ile büyük önem taşıyan Acılık-Soğuksu yolunu inceledi.

GÜNDEM

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü’nün yıkımı devam ederken Soğuksu’da da yenilenme çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM

Zonguldak'ta Acılık-Soğuksu bağlantı yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

GÜNDEM

Fevkani Köprüsü'nün yıkılması ile Zonguldak'ta geçici süreliğine açılan Soğuksu ile Acılık semtlerini birbirine bağlayan bağlantı yolu kapatıldı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta 67 yıllık Fevkani köprüsünün ayağı zemin düzenlemesinin ardından bugün trafiğe açıldı.