Kemal demir Haberleri

kemal demir haberleri ve güncel kemal demir gelişmeleri, kemal demir ile ilgili tüm video, kemal demir fotoğrafları ve kemal demir haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak U14 Ligi Gruplarını ilk 3 ve 2’de tamamlayan ve Play-Off'a kalmayı başaran 8 takım için bugün kura çekimi yapıldı.

GÜNDEM

Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, süper ligin ikinci yarı takvimini açıkladı.

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 21 takıma 250 bin TL malzeme desteğinde bulundu

SPOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Amatör Kulüplerine destek amaçlı tam 500 bin TL destek destekte bulunacak.

SPOR

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Amatör Spor kulüplerin Belediyelerden beklentileri hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.

SPOR

Zonguldak Futbol Taban Birlikleri, Kurban Bayramı nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde bir araya gelerek bayramlaştı. 

SPOR

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Zonguldak ASKF’nin resmi sayfasından merak uyandıran bir paylaşımda bulundu.

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Zonguldak’ta bulunan 189 kulübe 3 milyon 705 bin lira tutarındaki nakdi yardım bugün itibariyle  hesaplara...