Kılıçdaroğlu Haberleri

kılıçdaroğlu haberleri ve güncel kılıçdaroğlu gelişmeleri, kılıçdaroğlu ile ilgili tüm video, kılıçdaroğlu fotoğrafları ve kılıçdaroğlu haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kılıçdaroğlu için imza atmadı. İl örgütü ve kurultay delegelerinin çoğunluğu da değişim istiyor.

GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu maden faciasının birinci yıl dönümünde Bartın Amasra'da madenciler için adalet çağrısında bulundu.

BARTIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra maden faciasının birinci yılında Bartın'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerini ziyaret etti.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan programında, konvoyda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 2'si basın mensubu, 4 kişi yaralandı.

SİYASET

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazandıktan sonra maçların TRT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağını söyledi.

ULUSAL

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala KONDA 20-21 Mayıs'ta yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Recep Tayyip...

SİYASET

ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi destekleyeceklerini açıkladı.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, hafta sonu Topçalı ve Hamzafakılı Mahallesi’ne giderek 14 Mayıs’ta yapılacak...

GÜNDEM

TikTok’ta yayınlanan Kılıçdaroğlu’na tehdit videosu sosyal medyada tepki topladı.

ÇAYCUMA

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bartın ziyaretleri öncesi Çaycuma'da karşılandı!

Zonguldak

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak mitingi sonrasında Twitter'dan çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Zonguldak

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu TTK’ya 5 bin işçi alınacağını açıkladı.