Inşaat Haberleri

inşaat haberleri ve güncel inşaat gelişmeleri, inşaat ile ilgili tüm video, inşaat fotoğrafları ve inşaat haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ALAPLI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’da inşaat çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceledi.

ÇAYCUMA

Çaycuma Filyos beldesinde karayolları köprü işi yaptığı öğrenilen B.O. İnşaat’ın alt taşeronu D. İnşaatta bir dönem çalışan ancak 2 aylık...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün Aralık ayında inşaat maliyetlerinin yıllık yüzde 67,31, aylık yüzde 1,94 arttığını açıkladı.

Zonguldak

Çaycuma Belediyesi kapalı pazar yeri inşaatına başladığını duyurdu.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İbni Sina Kampüsünde Eczacılık Fakültesi merkezi derslik ve laboratuvar binası inşasına başlanıyor.

GÜNDEM

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 50 yataklı Alaplı Devlet Hastanesi inşaatı çalışmalarının başladığını duyurdu.

GÜNDEM

İnşaat Danışmanlık Firması sahibi Cem Kafadar Zonguldak’taki merkez şantiyelerinde görev yapmak üzere İnşaat Mühendisi  Teknik Ofis Şefi aradığını duyurdu.

GÜNDEM

Emsalsiz deniz manzarasına sahip bir konumda inşasına başlanan Del Marin projesi, her biri özenle tasarlanmış 64 konut ve 11 ticari...

GÜNDEM

Zonguldak Kozlu merkezde yapımı durdurulan AVM inşaatının duvarları tehlike saçıyor. Kopan dış cephe katlamalarının tehlike saçtığını belirten vatandaşlar yetkililere seslendi.

GÜNDEM

Yeni yılla birlikte bazı düzenlemeler de hayata geçti. Bugünden itibaren restoran, lokanta ve kafeler kapı önlerine fiyat listesi koyacak. Günlük...

GÜNDEM

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı yarım kalan devlet hastanesinin yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde yeniden başlanılacak.

GÜNDEM

Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bazı okulların yapım ve onarım işleri ihale sürecinin başladığı bildirildi.