Işkur Haberleri

işkur haberleri ve güncel işkur gelişmeleri, işkur ile ilgili tüm video, işkur fotoğrafları ve işkur haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerde artış yapıldığı ifade edildi.

ÇAYCUMA

Çaycuma Perşembe Belediyesi bünyesine çalıştırılmak üzere 1 şoför işçi alımı yapacak.

GÜNDEM

Gelecek 10 yılda öne çıkması beklenen meslekler belli oldu. Peki geleceğin meslekleri neler? Gelecek 10 yılda hangi meslekler öne çıkacak?

Zonguldak

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre TYP ödemeleri bayram öncesinde yapılacak.

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KPSS puan şartı olmadan belirtilen kadrolarda İŞKUR üzerinden 69 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Zonguldak

İŞKUR tarafından ZMİ Enerji bünyesinde çalıştırılmak üzere 30 madenci alınacak.

Zonguldak

APAK Grup elektromekanik bünyesinde çalıştırılmak üzere 40 kişilik elektrikçi alımı yapılacağı duyuruldu.

ULUSAL

81 ilde yer alan hastane ve polikliniklerde görevlendirmek üzere İŞKUR üzerinden en az lise mezunu hemşire alımı yapılacağı ilan edildi.  

GÜNDEM

Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, 2023 yılı Türkiye genelinde il müdürlüklerine verilen 16 hedeften Zonguldak olarak 11...

GÜNDEM

Bartın merkezli Mescier Demirçelik Firması ile Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) arasında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 130 işçinin...

Zonguldak

Zonguldak Beycuma Belediyesi bünyesine su arıza işçisi alımı yapacak.

Zonguldak

Zonguldak İŞKUR personelleri tarafından engelli bireyleri işe hazırlamak ve işe uyum sürecine katkı sağlamak için eğitim verildi.