Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde sahibinin evinin önünden çalınan minibüs, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin yaptığı çalışma ile Samsun’da parçalanmış halde...

BARTIN

Bartın'da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bahçede bulunan bisikleti alarak kayıplara karıştı.

ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iki ayrı dükkana giren hırsız, yaklaşık 10 bin lirayı çalarak kayıplara karıştı.

KARABÜK

Karabük'te hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen ve çok sayıda suç kayıtları bulunan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BARTIN

Bartın'da araçlarını sanayide tamire bırakan vatandaşların otomobilleri çalındı. Bunun üzerine, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek, araçları çalan şahsı yakaladı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, tekel bayiiden alkol çalan 4 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Karabük’te bir giyim mağazasına gelen 2 kişiden biri mağaza çalışanını oyalarken, diğerinin de swet ve mont çaldığı anlar güvenlik kamerasına...

GÜNDEM

Zonguldak’ta Kilimli ilçesi, Muslu Beldesinde bulunan bir iş yerinde 22 bin 650 çalındı. Jandarma ekipleri hırsızın peşine düştü.

Diğer

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yapımı bitmeyen "Mudurnu’nun Şato Evleri" olarak bilinen villalara bakır kablo çalmak için giren 2 hırsız, suçüstü yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te bir dükkanın önünde bulunan cansız mankenin üzerindeki kıyafetler çalındı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

KARABÜK

Karabük'te, inşaat alanında hırsızlık yapan bir kişi polis ekiplerinin 40 GB'lık görüntü incelemesinin ardından yakalandı.

GÜNDEM

Zonguldak'ta bir iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı. Çalınan malzemeler de sahibine teslim edildi.