Ereğli Haberleri

ereğli haberleri ve güncel ereğli gelişmeleri, ereğli ile ilgili tüm video, ereğli fotoğrafları ve ereğli haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak’ta etkili olan fırtına ve kar nedeniyle Zonguldak İstanbul yolunun Zonguldak Ereğli arasından çok sayıda araç yolda kaldı.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırında çalışan yeğenini vurarak ağır yaralayan ve ardından boynuna dayadığı silahı ateşleyen kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

GÜNDEM

Zonguldak 1. Amatör Lig Merkez Grubu’nda devre arası olmayacak.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda yaptığı gündem dışı konuşmasında 19 Kasım’da yaşanan...

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün hayatını kaybeden İbrahim Özdemir, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümü nedeniyle hayat 2 dakikalığına durdu.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli’de 7 Kasım Sarıkamış Deniz Şehitleri’ni anma günü dolayısıyla tören düzenlendi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde önce motosikletin ardından otomobilin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

ALAPLI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kurulmaya çalışılan cüruf tesisine karşı tüm yasal yolların kullanıldığını tesisi daha önce 3 kez...

ASAYİŞ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve yolcusu ile 2 yaya yaralandı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde festival için açılan stantlardan birine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler standın içinde bulunan gümüş kolyeleri...

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dilenen mendil satan adamın kesik bacağını gördükten sonra çığlık atan kadın polis ekiplerini harekete geçirdi.